Wat doe ik als ik het wachtwoord van mijn cloud-account ben vergeten (Tapo smart-plug, smart-camera, smart-lamp)?

Tapo Others
Updated 03-30-2020 12:32:53 PM 46260
This Article Applies to:

Als u het wachtwoord van uw cloud-account bent vergeten, kunt u de volgende stappen volgen om een nieuw wachtwoord aan te maken zodat u zich kunt aanmelden bij de Tapo app en uw Tapo-apparaten kunt bedienen.

Stap 1 Ga naar de pagina 'Aanmelden' en klik op 'Wachtwoord vergeten'.

Stap 2 Voer uw cloud-account in en klik op 'VERZENDEN'.

Stap 3 Open de e-mail, klik op 'Klik om wachtwoord te resetten'. U wordt naar een pagina op de cloud-website geleid waar u uw wachtwoord kunt resetten.

Stap 4. Voer het nieuwe wachtwoord voor uw cloud-account in, bevestig het wachtwoord en klik vervolgens op 'Opslaan'.

Stap 5. U hebt uw wachtwoord gereset. Ga terug naar de Tapo app, klik op 'WACHTWOORD IS GERESET' en u kunt zich bij de Tapo app met uw nieuwe wachtwoord aanmelden.

Als u binnen 60 seconden geen e-mail hebt ontvangen om uw wachtwoord te resetten, klik dan in de app op 'Opnieuw verzenden'. Controleer of u het juiste e-mailadres hebt ingevoerd.