Wat wordt bedoeld met de functies automatisering en snelkoppeling voor mijn Tapo-apparaat (smart-lamp, smart-plug, smart-camera)?

Tapo Others
Updated 03-30-2020 12:23:03 PM 4540
This Article Applies to:

Snelkoppeling

Met snelkoppelingen start u een actie door te tikken. Wanneer u bijvoorbeeld wilt gaan slapen, dan schakelt u met een simpele tik al uw smart-apparaten uit en dimt uw lichten voor een betere nachtrust.

Er zijn 3 aanbevolen snelkoppelingen in de Tapo app, waaronder Van huis vertrekken, thuiskomst en slapen. U kunt de instellingen van aanbevolen acties bewerken of een snelkoppeling maken.

Automatisering

Met Automatisering kunt u interacties tussen uw smart-apparaten instellen door triggers en acties toe te voegen. Als de smart-camera bijvoorbeeld bewegend detecteert (dit is een trigger) dan gaat het licht in de woonkamer aan (dit is een actie).

De Tapo app beschikt over een aanbevolen automatisering waarmee bij zonsondergang automatisch de lampen in uw woning worden ingeschakeld. U kunt de instellingen van aanbevolen automatiseringen bewerken of zelf een automatisering maken.

Opmerking: Momenteel wordt deze functie alleen voor Tapo smart-lampen ondersteund. Deze functie wordt binnenkort toegevoegd voor Tapo smart-plugs en smart-camera's. We houden u op de hoogte van software-updates.